top of page

Cirklar till liv!

Uppdaterat: 28 jan. 2023


13 januari 2023


Den 19 januari - dagen då cirklarna kommer till liv!


Som du fick information om förra fredagen så ses vi torsdag 19 januari på Klustret för att tillsammans tydliggöra utformandet av Klustret 3.0. Det blir en interaktiv workshop där vi påminns om vad självorganisering innebär och hur det kan ta sig uttryck.


Vi kommer inleda eftermiddagen med att skapa ett gemensamt lärande med konkreta situationer från inflyttningsprocessen och transformation till Klustret 3.0. Tillsammans identifierar vi framgångsfaktorer, oavsett om man varit med eller inte under denna intensiva period.


Vi får med detta med oss verktyg ut i cirklarna där vi jobbar vidare för att mejsla fram ett cirkel-manifest som visar vägen framåt, ambition och uppdrag eller vad gruppen enas om. Vårt mål är att TILLSAMMANS bestämma hur operativsystemet för Klustret ska fungera och att vi ALLA tar ansvar för helheten.

📆 Datum: 19 januari

⏱️ Tid: 13.00 - 18.00

❣️ Plats: Klustret, Odengatan 81, 1 tr

Inflyttningsfesten skjuter vi framåt tills vi har landat lite ytterligare och har en cirkel på plats som kan förbereda. Den 19e kan förstås alla som vill själva ordna något spontant på Klustret alt gå till någon av alla närliggande krogar och barer!

👉 Din action: En event-inbjudan kommer att skickas ut under dagen på Facebook och ditt snabba svar där blir viktig information till planerings-teamet.

Mer information?

Cirklar: Maria Sund, Heidi Andersen, Janna Krumm, Sofie Reutercrona

Odengatan: Magnus Åkerlind, Annika Thomas

PS. Länk till Cirkel-grupperna så du kan påminna dig om vilken cirkel du är med i

PSS. På måndag 16 januari är det återigen en inbjudan till att bidra till mera inflyttning då vi fortsätter med att komma iordning, möblera och lära känna varandra.Och såklart är Klustret öppet alla andra dagar också. Bara kolla att någon är där och har låst upp dörren!

Hälsningar, Tillfälliga Cirkel-gruppen Genom Janna Krumm, Heidi Andersen, Maria Sund & Sofie Reutercrona

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page