top of page

Kommande events

 • The Calling - inbjudan till samtal
  mån 17 apr.
  Klustret Ekskäret
  Nätverket The Calling bjuder in till samtal om hur vi kan bidra till en kärleksfull, hållbar och medveten värld.
 • Come Together på ön Ekskäret
  tis 18 apr.
  Ön Ekskäret
  Välkommen till årets första Come Together 18-23 april i en fantastisk miljö, på Stiftelsen Ekskärets ö Ekskäret i Stockholms skärgård. Nu samlas vi (som vill och kan) för att tillsammans se hur vi under några dagar kan leave a better trace på ön, i samhället och i världen.
 • Transformational Presence
  ons 26 apr.
  Klustret Ekskäret
  Transformational Presence är ett förhållningssätt där vi leder oss själva och andra från en plats av nyfikenhet, utforskande och djupt lyssnande.
 • Being - en retreat på Ekskäret för att kalibrera din inre kompass
  fre 28 apr.
  Ön Ekskäret
  Välkommen till vårens första retreat på ön Ekskäret där fokus är på att vara i kontakt med oss själva, varandra och naturen.
 • Ordlösa språk - en väg till självkännedom och utveckling
  ons 03 maj
  Klustret Ekskäret
  Välkommen att utforska hur ordlösa språk - som färger, former och mönster - kan hjälpa till att utforska oss själva på djupet och ge oss redskap att utveckla nya förmågor.
 • Come Together på ön Ekskäret
  tis 09 maj
  Ön Ekskäret
  Välkommen till årets andra Come Together 9-14 maj i en fantastisk miljö, på Stiftelsen Ekskärets ö Ekskäret i Stockholms skärgård. Nu samlas vi (som vill och kan) för att tillsammans se hur vi under några dagar kan leave a better trace på ön, i samhället och i världen.
 • Warm Data Salong
  tis 09 maj
  Klustret Ekskäret
  Vi får öva, lära och pröva oss in i det "varma, transkontextuella" samtalets konst, med hjälp av Nora Batesons’ ramar för Warm Data Lab. Samtal som bjuder in fler perspektiv och kontexter och som därigenom vidgar och fördjupar förståelsen kring de teman vi samlas kring.
 • Being - en retreat på Ekskäret för att kalibrera din inre kompass
  fre 26 maj
  Ön Ekskäret
  Välkommen till vårens andra retreat på ön Ekskäret där fokus är på att vara i kontakt med oss själva, varandra och naturen.
 • Come Together på ön Ekskäret
  ons 07 juni
  Ön Ekskäret
  Välkommen till årets tredje Come Together 7-11 juni i en fantastisk miljö, på Stiftelsen Ekskärets ö Ekskäret i Stockholms skärgård. Nu samlas vi (som vill och kan) för att tillsammans se hur vi under några dagar kan leave a better trace på ön, i samhället och i världen.
bottom of page