top of page

tors 25 maj

|

Klustret Ekskäret

Workshop om samarbetsbaserad AI för effektivt, strategiskt beslutsfattande

Bli framtidens beslutsfattare redan idag - DigJourney och Human Stories bjuder in till en kostnadsfri workshop om samarbetsbaserad AI för effektivt, strategiskt beslutsfattande.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Workshop om samarbetsbaserad AI för effektivt, strategiskt beslutsfattande
Workshop om samarbetsbaserad AI för effektivt, strategiskt beslutsfattande

Tid & plats

25 maj 2023 16:30 – 19:30

Klustret Ekskäret, Odengatan 81, 113 22 Stockholm, Sverige

Om eventet

Bli framtidens beslutsfattare redan idag - DigJourney och Human Stories bjuder in till workshop om samarbetsbaserad AI för effektivt, strategiskt beslutsfattande.  

Anmälan: www.eventbrite.se/e/workshop-om-samarbetsbaserad-ai-for-effektivt-strategiskt-beslutsfattande-biljetter-623591407687

Världens bästa beslutsprocess, hur skapar vi den? Stefan Ekwall på Human Stories menar att svaret ligger i att kombinera AI med den mänskliga kollektiva intelligensen och den 25 maj skall vi göra just det! Under tre intensiva och interaktiva timmar lyfter vi på locket för hur samarbetsbaserad artificiell intelligens kan revolutionera beslutsfattandet inom din organisation.  

Samarbetsbaserad AI skiljer sig från traditionell AI genom att kombinera mänsklig intuition och kreativitet med AI:s kraftfulla dataanalys och mönsterigenkänning. Detta unika samarbete möjliggör överlägset beslutsfattande, där människans och AI:s styrkor kompletterar varandra för att nå optimala, långsiktiga och välgrundade beslut.  

Tillsammans kommer vi utforska möjligheterna med dessa verktyg och lära oss tillsammans. Under workshopen kommer du få:  

  • En introduktion till samarbetsbaserad AI och dess inverkan på företagsbeslut 
  • Testa att interagera med en avancerad AI, Athena, som stöder effektivt beslutsfattande och problemlösning 
  • Upplevelsebaserad problemlösning i grupp med hjälp av AI för att utforska utmaningar och möjligheter 
  • Praktiska strategier för att införa AI-baserat beslutsstöd i din organisation 

Till detta workshop-tillfälle riktar vi oss främst till dig som är beslutsfattare och som är intresserad av att utforska möjligheterna med AI inom just detta område.  Vi bjuder på enklare mat! 

 --------------------------------------------------------  

Human Stories - Stefan Ekwall  

Stefan har bred erfarenhet av personlig och organisatorisk förståelse och förändring inom områdena ledarskap, kollektiv intelligens, distribuerat beslutsfattande, AI och digital decentraliserad teknologi. De senaste 12 åren har Stefan genomfört transformationsprogram i stora organisationer och undervisat på Handelshögskolan i Stockholm i värderingsbaserat självledarskap. Human Stories är frukten av denna erfarenhet, med effektiv och strategisk vägledning mot en möjlig framtid—redan här men ännu inte fullt distribuerad.  

DigJourney - Joakim Jansson  

Joakim var med och grundade DigJourney 2016 i samband med att den bästsäljande boken Att leda digital transformation lanserades. Visionen var, och är, att demokratisera transformation och skapa en hållbar förändring för människor genom att ge changemakers superkrafter med hjälp av metodik, kunskapsbas och vilja till förändring. Idag använder över 1000 verksamheter bolagets ramverk för transformationer. DigJourney erbjuder ett ekosystem av partners, rådgivning, utbildningar och digitala verktyg, och lanserar under 2023 en SaaS-tjänst för transformationer med namnet Changemkr. Bolaget har uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor.

/Joakim Jansson, joakim@digjourney.com, 0708-664035

Dela detta evenemang

bottom of page