top of page

ons 03 maj

|

Klustret Ekskäret

Ordlösa språk - en väg till självkännedom och utveckling

Välkommen att utforska hur ordlösa språk - som färger, former och mönster - kan hjälpa till att utforska oss själva på djupet och ge oss redskap att utveckla nya förmågor.

Ordlösa språk - en väg till självkännedom och utveckling
Ordlösa språk - en väg till självkännedom och utveckling

Tid & plats

03 maj 2023 18:00 – 20:30

Klustret Ekskäret, Odengatan 81, 113 22 Stockholm, Sweden

Om eventet

Det finns många sätt att få kontakt med våra inre omedvetna världar och det vi kallar Självet eller själen. En del mediterar regelbundet medan andra utforskar medvetandet genom symboliken i drömmar eller andra metoder. Men det omedvetna måste upplevas, det går inte att förstå med vår logik.  

Anmälan på https://ordlosa-sprak.confetti.events.

I den här workshopen tittar vi närmare på hur ordlösa språk - som musik, dans, färger, former, mönster, inredning och kläder - kan hjälpa till att utforska oss själva på djupet. Speciellt ser vi på hur färger, former och visuella mönster kan vara en väg till självkännedom samtidigt som de ger oss redskap till inre utveckling. Vi ser på vad de färger och mönster som väcker starka känslor säger om oss själva. Vi tränar på ett medvetet sätt att förhålla oss till alla de färger, former och mönster som vi är omgivna av i vardagen, och får tips om hur vi kan använda dem för att stärka och lyfta fram nya förmågor för att nå inre balans.  

Kanske har du hört talas om Inner Development Goals? De handlar om förmågor vi behöver utveckla för att växa som människor och därmed bidra till en mera hållbar värld. I workshopen Ordlösa språk utforskar vi det som kallas BEING - att fördjupa kontakten med våra tankar och känslor, utforska vår självbild och utveckla självmedvetenhet.

Dela detta evenemang

bottom of page