top of page

fre 12 maj

|

Ön Ekskäret

Klustret Come Together + vänner

Välkommen till årets första "Klustret Come Together + vänner"! Ett tillfälle för oss medlemmar att vara tillsammans på ön med familjer och vänner.

Klustret Come Together + vänner
Klustret Come Together + vänner

Tid & plats

12 maj 2023 09:00 – 14 maj 2023 15:00

Ön Ekskäret, Norra Ekskäret, 184 99 Stockholm, Sverige

Om eventet

Välkommen till årets första "Klustret Come Together + vänner"!   

Anmälan: https://komma-ihop-med-klustret-plus-vanner.confetti.events/

När vi ställde in årets andra Come Together, pga för få anmälda, uppstod en möjlighet för Klustrets medlemmar att vara själva på ön under några dagar till ett förmånligt pris. Och vi tänker att det också att det inte bara är ett tillfälle för oss utan också en möjlighet för medlemmar att ta med vänner och familj.

Vi har inget program utan dagarna blir på det sätt som vi samskapar dem. I samma anda som Come Together så bjuder vi varandra på det vi vill dela med oss av. Det kan vara att arrangera en workshop, vara sällskap på kajakturen eller göra alla lite gladare genom att baka en kaka och bjuda på.  Matmässigt beställer vi mat/catering från lokala restaurangen Örätt, mat som vi själva värmer i köket.

Janna från stiftelsen kommer att vara med på plats och troligen även någon Elder. Vi städar våra rum, tänder själva brasan och plockar i ordning det som behövs - vi tar hand om platsen som om den vore vårt hem och eftersträvar vår princip Leave a better trace.

PRAKTISK INFO

Pris logi per natt 850 kr/rum (inkl. 25% moms). Två personer kan dela 16 av rummen på däck (bunk beds).  

Pris mat per dag 325 kr/person (inkl. 12% moms). Mat är frukost, lunch och middag, där vi gör frukosten tillsammans och maten är catering från Örätt som vi värmer.

Obs! Vi tar med egna lakan och handduk.

ANKOMST OCH AVFÄRD

Fredag ankomst är ca 9.00 (avresa från Åsättra brygga 8.30). Första färjan lördag avgår 10.50 från Åsättra brygga. Se alla båttider i Waxholmsbolagets app eller SL (sök på Norra Ekskäret).

Vid frågor kontakta Janna Krumm på Stiftelsen Ekskäret. E-mail: janna@ekskaret.se.

Dela detta evenemang

bottom of page