top of page

ons 30 nov.

|

Tenant & Partners

IDG - Vad är det?

Registration is closed
See other events
IDG - Vad är det?
IDG - Vad är det?

Tid & plats

30 nov. 2022 08:00

Tenant & Partners, Norr Mälarstrand 14, 112 20 Stockholm, Sweden

Om eventet

I försommar värmen bjöd Klustrets IDG Hub in till ett uppskattat frukost seminarium: IDG - Vad är det?

Nu finns det chansen igen! Inner Development Goals IDG handlar om hur vi kan växa som människor tillsammans med andra för att på bästa sätt ta oss an vår vardag och bidra till världen.

Denna morgon får du som är nyfiken på Inner Development Goals möjlighet till en första orientering genom att: - Uppleva vad det handlar om - Höra mer om vad det är och varför det finns - Äta frukost tillsammans med andra nyfikna och några som är lite mer insatta

Vid det här tillfället kommer vi fokusera på att uppleva och lära känna de fem kategorier med 23 inre färdigheter som ramverket innehåller. Du får en känsla för vad IDG är, hur de känns och varför de finns.

Du kan förvänta dig en öppenhjärtig, upplevelsebaserad och inspirerande morgon där du får möjlighet att skaffa dig nya insikter och utsikter. Eventet riktar sig till dig som tror på personlig utveckling och är nyfiken på hur IDG som ramverk kan bidra både på individuell och organisatorisk nivå.

Anmäl dig här: https://idg-vad-ar-det.confetti.events/. Sprid gärna denna möjlighet bland vänner och ditt nätverk. Ju fler som är med desto bättre!

* Inner Development Goals (IDG) är ett globalt initiativ som med utgångspunkt i forskning tagit fram vilka kompetenser, kvaliteter och färdigheter som behövs för att vi ska kunna åstadkomma de förändringar som krävs för att SDG ska uppfyllas.

Läs mer om IDGerna här: https://www.innerdevelopmentgoals.org/

Dela detta evenemang

bottom of page