top of page

Nytt år, ny lokal!


2 januari 2023


Högt värderade Klustermedlem...


VÄLKOMMEN!


Idag har ett antal medlemmar tagit emot flyttbilen, börjat packa upp och haft första koordineringsmötet i vår nya lokal.

Nu sätter arbetet igång med att få lokalen både representativ och funktionellt i ordning för att fungera som vi önskar. Därför kommer vi som kan att hjälpas åt varje dag i lokalen denna vecka, och vi bjuder också in ALLA till vår första större sammankomst i vår nya lokal nu på onsdag 4 januari. Vi har öppet hus med gemensamt inflyttningsarbete hela onsdagen från kl 10.00 till 20.00. Vi kommer då att hjälpas åt med allt som behöver göras och ta beslut tillsammans. Vi är några som samordnar lite extra och vi kommer att skapa en to-do-lista innan onsdagen.


Det vi ska samskapa på onsdag är:

  • ställa i ordning så att vi kan börja använda lokalen

  • sortera, sålla, rensa, sälja överblivna möbler och saker

  • rulla ut Klustret 3.0 och den nya arbetsmodellen: vi utformar detaljerna tillsammans


Vi fortsätter efter det arbetet med en ny gemensam arbetsdag den 9 januari: kom gärna även då, men prio att dyka upp nu på onsdag.


Den nya arbetsmodellen med cirklar kan du läsa mer om här eller i tidigare utskick.

Närmaste veckan kan du få en uppdatering på hur arbetet fortskrider och vilka behov av arbetsinsatser som finns, genom att delta i kortare inflyttningsmöten dagligen kl 12 på plats eller i Welo (guide finns här för dig som ännu inte varit där).


Vi har fortfarande ingen portkod. Ring Annika 070-3380015, Lotta ‭073-9810341‬ eller Magnus 073-3660446‬ så kommer vi ner och öppnar.


Varma hälsningar, Koordineringsmötet via Annika

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Höstmys

Klustret utforskar - ett nytt event-koncept för alla medlemmar

Hej alla Kluster-kollegor! Efter att under våren ha myst in oss i våra nya lokaler med en hel del interna och externa event vill vi nu öka trycket ytterligare. Eventcirkeln har därför glädjen att pres

Comments


bottom of page