top of page

Klustret utforskar - ett nytt event-koncept för alla medlemmar


Hej alla Kluster-kollegor!

Efter att under våren ha myst in oss i våra nya lokaler med en hel del interna och externa event vill vi nu öka trycket ytterligare. Eventcirkeln har därför glädjen att presentera…


Ett nytt koncept!

“Klustret utforskar” är en medlems-pop up som innebär att vi alla ordnar ett valfritt event tillsammans med en Kluster-kollega. Syftet är att vi ska lära känna varandra, både duon och deltagarna, och inte minst att dela mod, kunskap och lärande med varandra. Det bidrar dessutom till att locka nya medlemmar och andra intresserade till Klustret!


Hur går det till?

Alla medlemmar får en slumpvis utvald pop up-duo- partner att anordna ett “Klustret utforskar”-event med. Ni väljer själva om det ska vara i Klustrets lokaler eller digitalt, men för att maximera syftet kan Klustret på plats vara att föredra.

  1. Inom duon hittar ni ett ämne, tema eller extern person som bjuds in för att duon vet eller är nyfiken på vad hen har att erbjuda.

  2. Ni planerar en dag och tid (kolla vad som gäller för att boka Arenan) och därefter bokar ni in eventet i Klustrets kalender.

  3. Ni bestämmer längd, format, plats och det är ingen kostnad för mötesrummen, men om ni vill bjuda på något så välj en summa vid anmälan i Confetti.

Det är också upp till er att välja om det ska vara internt eller bli ett externt Kluster-event. Kontakta Magnus för att få det publicerat på intranätet och i Ekskärets nyhetsbrev.

  1. Dags att marknadsföra eventet och då finns allt ni behöver i Event-guiden.


Vem är min duo-partner?

Här hittar du en lista över alla duo-partners som har valts ut slumpvis med hjälp av AI. Vi hoppas och tror att alla kan hitta något som känns lockande att utforska tillsammans och med oss andra. När ni är igång - ge oss en hint hur det går genom trafikljuset (första kolumnen i excel-arket)... Kanske knackar Event-polisen på om detta går för trögt 😉)


Keep it simple och ha kul!

Kanske det viktigaste, håll en bra ambitionsnivå och ha kul! 🤩🎉


Frågor

Hör av er till Eventcirkeln om ni har funderingar under resans gång.

73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Höstmys

Comentários


bottom of page