top of page
Klusterfika (kopia).jpg

Välkommen till Klustret!

KLUSTRET är en mötesplats i centrala Stockholm. Det är också en community och en arbetsgemenskap för människor, företag och organisationer som drivs av att skapa en värld där medvetenhet och hållbarhet står i centrum. Och där vi kan göra skillnad.

Det som skiljer oss från andra communities och coworking-ställen är vårt fokus på att dela med oss, samarbeta och utvecklas. Hur det går till kan se olika ut. Det kan innebära att bjuda in till diskussioner i eller utanför Klustret, organisera ett event eller dela med sig av sina förmågor för ökat lärande. Klustret har inget färdigt koncept för hur vi ska arbeta, det skapas och omskapas på initiativ från oss medlemmar.


Varför Klustret?

Vi lever i en tid där vår värld, våra samhällsstrukturer och arbetsplatser präglas av genomgripande förändring och ökande komplexitet. En tid där teknologin ger oss fler möjligheter än någonsin. Trots det fortsätter vi att leva på ett sätt som skadar vår värld och oss människor.

Hur kan vi förändra vår syn på oss själva och vårt samhälle, och därmed bidra till den värld vi skapar tillsammans på ett bättre sätt?

På Klustret vill vi växa genom att medvetet möta dessa utmaningar, som skapar unika möjligheter för innovativa lösningar och spännande projekt. Vi tror att man kan uppnå en sådan utveckling med utforskande arbete och reflektion, där vi delar med oss av vad vi lär oss. 

Klustret är också en IDG hub

Inner Development Goals är en ideell organisation för inre utveckling som utforskar, samlar ihop och förmedlar fakta om förmågor och kvaliteter som hjälper oss leva meningsfulla, hållbara och produktiva liv. Kontakta vår IDG-hub här.

Skärmavbild 2023-02-19 kl. 10.12.58.png
bottom of page